toon de vorige tips
toon alle tips
toon de volgende tips

Stuur één of meerdere tips mee!

Of geef je eigen 'subtiele' advies >>

tip

Technieken voor het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken kan je leren. Je kan leren hoe je een gesprek opbouwt, welke fases te onderscheiden zijn, hoe concreet te blijven en hoe je mensen aan moet sturen, zonder ze tegen je in het harnas te jagen.

+
tip

Praten helpt! Door gesprekken te voeren met medewerkers over wederzijdse verwachtingen, zijn problemen te voorkomen. Geef aan wat jouw rol als leidinggevende zal zijn, welke doelen je wilt bereiken, hoe je te werk gaat. Dan zal duidelijk zijn wat men kan verwachten en zo voorkom je teleurstellingen. Geef ook aan wat jij van je medewerkers verwacht, zodat daar op voortgebouwd kan worden.

 

+
tip

Stel je flexibel op! Als je merkt dat jouw plannen anders lopen of de weerstand onder medewerkers hoog is, gooi het dan eens over een andere boeg.

+
tip

Leer omgaan met stress en reageer het niet af op je medewerkers. Google eens op zenmeditatie...

+

Voeg een eigen tip toe aan jouw email


sluit venster

voeg toe
sluit venster

Bevestiging


Door de email te versturen bevestig je dat je de disclaimer gelezen hebt en je je aan de voorwaarden houdt. Kort samengevat, geen beledigingen of scheldwoorden, hou het netjes! Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud.

Email versturen
sluit venster

Overzicht van alle tips